Electricitat LLASS S.L.
Electricitat LLASS S.L.

LLass i el medi ambient

A Electricitat LLASS també som especialistes en el muntatge de plaques solars tan per aigua sanitària com per calefacció.

 

Per què energies renovables?

Les energies renovables ens ajuden a tots a tenir un mon millor respectant el medi ambient. La instal·lació de plaques d’aigua, per exemple, ens permet consumir menys combustible i emetem molt menys monòxid de carboni, etc. d’aquesta manera també col·laborem a que es talin menys arbres cada dia. Aquest estalvi energètic també es transmet a la nostra factura mensual.

 

Actualment estem treballant per poder incorporar a la nostra llista de servei les instal·lacions basades en energia geotèrmica en un termini curt de temps. També estem a punt per incorporar molt aviat la instal·lació de plaques fotovoltaiques.

Es necessari destacar que l’ús d’energies renovables, tan a la llar com a la industria, estan subvencionades, de manera que el termini d’amortització sigui sensiblement més curt. A LLASS també ens fem càrreg de la tramitació de les subvencions i dels projectes necessaris per dur a terme aquest tipus d’instal·lacions.

Contacte amb nosaltres

Electricitat LLASS
Anselm Clavé Baixos 5
08570 Torello

 

Correo electrónic: electricllass@electricllass.com


També ens pots trucar el telefon:   +34 938504054 +34 938504054 o be fer servir la pàgina de contacte.